Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


"Începuturile", muzică și poezie într-un prim album Colonist pe Lună

img_20220923_151506.jpg

"Inceputurile", album Colonist pe Luna
Colonist pe Lună a înregistrat albumul "Începuturile" în formula: Grig Gheorghe (voce), Cristian Alexandru Țențu (chitară electrica/acustica/bas), Dani Constantin (chitară electrica), Mihai Ursu (chitară bas/synth), Cosmin Corceanu (tobe), Sebi Răducanu (tobe), Adrian Calimanescu (synth).
Sursa imaginii: 
Copertă album "Începuturile" / Melania Bărbulescu (acrilic pe panza "If Only I Could Speak")

Visează să deschidă drumul spre lună, ca prima trupă de rock alternativ ce ar putea coloniza satelit natural și permanent al planetei noastre. După 10 ani de căutări muzicale, de înregistrări și concerte, de testat piese și acumulat fani, Colonist pe Lună a lansat în 2022 albumul de debut numit "Începuturile".

 

Cu atenție deosebită acordată versurilor, cu chef de joacă printre expresii, modificând înțelesuri, Grig Gheorghe este motorașul ce face ca trupa Colonist pe Lună să existe. Cu o mână de prieteni alături, instrumentiști, muzicieni, oameni care-i împărtășesc visul, Grig Gheorghe ține astăzi în mâini, fericit, primul album al trupei. Este o realizare importantă, poate de aici și emoția puternică pe care o descoperi vorbind cu el, emoția unui lucru care părea atât de departe, atât de dificil de realizat. Acum e gata! Păcat că parte din prietenii alături de care a înregistrat albumul, nu prea mai sunt în țară. Dar Grig rămâne optimist. Cristian Alexandru Tentu s-ar putea întoarce pentru câteva cântari în promovarea discului, la fel și Dani Constantin, cât despre Mihai Ursu, omul care a facut master si mixaj, de la Crossover Sound Studio, ei bine acesta așteaptă deja ceea ce Grig a strâns în sertar pentru viitorul album.

Despre albumul "Începuturile", despre inspirația pe care numai cineva care locuiește la malul marii o putea avea pentru a putea compune o piesă numită "Orizontul", despre locul ocupat astăzi pe scena autohtona de rock alternativ, despre toate acestea, în interviul RFI360 acordat de Grig Gheorghe, vocea trupei Colonist pe Lună.

În contact cu trupa, aici https://www.facebook.com/colonistpeluna