Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


"Bonjour Madame", prima piesă de pe viitorul album Alternosfera

foto_alternosfera._web.jpg

Alternosfera lansează single-ul "Bonjour Madame"
Alternosfera înseamnă Marcel Bostan (voce, clape), Marin Nicoară (chitară), Sergiu Aladin (chitară), Dumitru Costin (bass), Nick Russu (tobe).
Sursa imaginii: 
Alternosfera

Sunt 6 albume și un EP lansate de trupa de rock și alternativ născută la Chișinău, și mai nou, stabilită în România la Sibiu. Prestaţia artistică, show-urile atent pregătite, energia debordantă, explică numărul mare de fani care îi urmează cu fiecare turneu și apariție anunțată. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând mai multe piese hit, printre acestea "Orașul 511", "Wamintirile", "Ploile nu vin", "Flori de Mai", "Închisoarea albă", "Două Eve", "Mută", "Haosoleum", "Lucis", "Epizodia" sau "Fântânile".

Într-un concert sold-out găzduit de Club Quantic din București, pe 25 noiembrie, Alternosfera a cântat pentru prima dată noua piesă "Bonjour Madame". "Bonjour... nu este doar echivalentul pentru Bună ziua, nu este doar primul single din noul album Alternosfera, nu este doar piesa cu care veți începe ultimul weekend din noiembrie... sau doar un Adio pe final de toamnă... Bonjour... este despre vindecare prin sinceritate!", spune vocea trupei Alternosfera, Marcel Bostan.

Recent, Alternosfera a susținut prima parte a turneului Theatroll | Corbul Troian - o serie de concerte în cele mai frumoase săli de spectacol din România și Republica Moldova. Alternosfera înseamnă Marcel Bostan (voce, clape), Marin Nicoară (chitară), Sergiu Aladin (chitară), Dumitru Costin (bass), Nick Russu (tobe). 

Puteți păstra legătură cu muzica trupei Alternosfera aici: http://www.alternosfera.com