Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Tenorul Alin Stoica ne invită la spectacolul "Craciunul iubirii"

alin_stoica.jpg

Alin Stoica
Singurul tenor român câștigător al Premiului “Luciano Pavarotti”, tenorul Alin Stoica împreună cu Stephanie Radu, soprana care are în palmares nu mai puțin de 400 de premii naționale și internaționale, artista a cărei voce versatilă abordează stilurile de la clasic la tradițional, ne invita la un concert deosebit.
Sursa imaginii: 
Alin Stoica (Facebook)

Luna Decembrie este cunoscută ca fiind ziua cadourilor și a sărbătorilor. Un concert dedicat sărbătorilor de iarnă este anunțat de tenorul Alin Stoica, solist al Operei Naționale din București, alaturi de Stephanie Radu, Aurelian Temisan, Alin Dinca, Adrian Naidin, Catalin Crișan și Crina Matei, în producția "Crăciunul lui Nicholas", la Sala Dalles, un eveniment programat pe 6 decembrie care este deja sold-out. Din acest motiv, Alin Stoica ne invită într-o altă producție găzduită tot de Sala Dalles, de această dată pe 9 decembrie, de la ora 19:30.

Singurul tenor român câștigător al Premiului “Luciano Pavarotti”, tenorul Alin Stoica împreună cu Stephanie Radu, soprana care are în palmares nu mai puțin de 400 de premii naționale și internaționale, artista a cărei voce versatilă abordează stilurile de la clasic la tradițional, ne invita la un concert deosebit. Li s-au alăturat Alexandru Burcă - cel mai bun pianist al momentului și Aurelian Dincă - chitaristul celei mai iubite formații rock, Trooper.

"Colindele românești sunt cele care ne înnobilează ca popor, sunt mândria noastră și moștenirea lăsată cu dragoste.. la care adăugăm cântecele de Crăciun internaționale, ele au străbătut lumea toată la ceas de sărbătoare și au dăruit fiorul magiei. Vă așteptăm cu bucurie la o seară pe care o s-o povestiți și nepoților!"

Despre concertul "Crăciunul iubirii", am vorbit cu tenorul Alin Stoica, în RFI360.