Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Rockabella lansează "[In]vulnerabili", un album despre descoperirea curajului de a merge mai departe

rockabella_2022_-_cristina_oltean.jpg

Rockabella
Rockabella a lansat un nou cântec – „Invulnerabili” – ce îmbină elemente orchestrale și de rock alternativ într-un val neașteptat de energie. Videoclipul piesei prezintă muzicieni, artiști, dansatori sau fani ai trupei care, inspirați de noul cântec, au ales o formă de artă prin care să își exprime gândurile și emoțiile.
Sursa imaginii: 
Cristina Oltean / Rockabella

La început de Noiembrie, trupa de rock alternativ Rockabella a lansat un cântec ce îmbină elementele muzicii rock, cu elemente orchestrale și vers, totul gândit pentru a-ți cucerii atenția. "[In]vulnerabili" se numește piesa care dă titlul celui de-al treilea album Rockabella, o piesa al cărui videoclip strânge împreună muzicieni, dansatori, diferite persoane publice, zgandarindu-le cumva gândurile, provocandu-i să-și arate emoțiile. Asta face Rockabella! Urcă pe scenă și pornește terapia. Se întâmplă iar, la lansarea noului album pe 9 decembrie, la Club Control din București.  "Am scris Invulnerabili într-o perioadă în care am hotărât să nu mai răspund cu "bine" la întrebarea "ce faci" decât dacă e adevărat, iar asta, în loc să mă îndepărteze de oamenii din jurul meu, m-a apropiat și mai tare. De acolo ideea că invulnerabilitatea stă în sinceritate.’ spune Teodora Moroșanu, voce Rockabella.

Noul album pastreaza cararea gasita de Rockabella in 2020 prin albumul "Clarobscur", o disponibilitate spre a cauta in interior. “Am scris albumul ăsta prin poate cea mai complicată perioadă a vieții noastre. Anii de pandemie au fost doar un fundal distopic pentru mișcările tectonice din viața noastră. Dar iată-ne aici, pe partea cealaltă a acestor mișcări, cu o colecție de cântece pe care le iubim din tot sufletul și pe care suntem recunoscători și fericiți că le putem împărtăși cu voi.”. Despre concertul de lansare a noului album programat în Club Control pe 9 decembrie, dar și despre ce înseamnă albumul [In]vulnerabili, am vorbit în RFI360 cu Teodora Morosanu și Alina Horez de la Rockabella.

Rockabella înseamnă Teodora Moroșanu (voce), Bogdan Diaconeasa (bass), Ștefan Mustață (chitară), Alina Horez (vioară), Bogdan Moroșanu (tobe, producție muzicală).