Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Casă, dulce casă, cum oare te putem asigura?

oraderisc_traistaru.jpg

Sursa imaginii: 
Ora de risc

Cifrele economice ale zilei nu sunt deloc optimiste, iar pandemia ne-a arătat cât de important este confortul şi starea de linişte pe care ne-o poate oferi casa noastră. Acest cuvânt, "casă", era asociat până de curând cu locul unde ajungeam seara pentru a ne odihni şi pregăti pentru încă o zi ce urmă să fie petrecută la birou şi nicidecum cu locul în care ne-am protejat de toate efectele pandemiei.

Este din nou iarnă, ne place să stăm la adăpost şi la căldură, iar începutul de an ne face, poate, să ne gândim mai mult la lucrurile cu adevărat valoroase din viaţa noastră. Unul dintre ele ar fi şi ... acoperişul de deasupra capetelor şi siguranţa locuinţelor noastre.

Despre cum poate fi asigurată locuința cel mai uşor şi simplu au discutat Sergiu COSTACHE, Preşedinte ApPA şi Delia TRĂISTARU, Director General, DAW Broker la emisiunea Ora De Risc.

Care sunt beneficiile poliţelor de asigurare de locuinţă? Care sunt riscurile acoperite fie că vorbim despre poliţa PAD sau despre poliţa facultativă de asigurare de locuinţă ? Ce soluţii avem la îndemână pentru a le avea şi noi? Cât costă ele?

 

Emisiuni disponibile : http://www.rfi.ro/tag/ora-de-risc

Pentru a urmări toate emisiunile, dezbaterile şi interviurile din programul Ora de risc, vă invităm să vă abonaţi la canalul de YouTube al RFI Romania (click şi pe clopoţel pentru notificări).