Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Cum îţi poţi salva compania cu doar 1.000 EUR?

oraderisc-70321.jpg

Sursa imaginii: 
Ora de risc

Piaţa asigurărilor din România a evoluat constant în ultimii ani, iar nevoia de a fi asigurat, de a fi protejat este cât se poate de legitimă, indiferent de domeniul în care activăm. Fie că suntem angajaţi sau antreprenori, consumul de asigurări ar fi bine să ne acopere fiecare risc la care putem fi supuşi.

Atunci când ne hotărâm să devenim antreprenori, trebuie să ştim că după ce business-ul începe să dea roade, este necesar să încheiem mai multe tipuri de asigurări, deoarece primii 5 ani pot fi critici pentru orice model de afacere.

Despre toate acestea, cât şi despre răspunsul la întrebarea "Cum îţi poţi salva compania cu (doar) 1.000 EUR?" au discutat Sergiu COSTACHE şi invitatul său, Marius GEORGESCU, Director of Corporate Risk Department & Head of Global Corporate and Commercial la GENERALI România.

 

 

Emisiuni disponibile : http://www.rfi.ro/tag/ora-de-risc

Pentru a urmări toate emisiunile, dezbaterile şi interviurile din programul Ora de risc, vă invităm să vă abonaţi la canalul de YouTube al RFI Romania (click şi pe clopoţel pentru notificări).