Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Zebra: Inscrieri la #experiențaIdeoIdeis!

ideo_ideis.jpg

Sursa imaginii: 
Ideo Ideis

Cel mai amplu proiect de educație prin artă dedicat adolescenților a debutat în 8 orașe din țară. Organizată de Ideo Ideis, #experiențaIdeoIdeis este un demers educațional care va conecta patru dintre cei mai importanți piloni ai Festivalului Ideo Ideis, într-o experiență rotundă de învățare.

Aventura a început în luna ianuarie, în 8 orașe care vor găzdui Capsule de teatru și film, va continua cu o Tabără de arte performative și revelații, va marca o primă întâlnire cu publicul în cadrul Laboratorului din Alexandria și se va desăvârși la Festivalul de teatru tânăr.

Esența experienței de învățare prin artă, concentrată în Capsule intense, va ajunge în prima etapă a proiectului în: Bârlad, Bistrița, Craiova, Roman, Sfântu Gheorghe, Târgoviște, Tulcea și Zalău.

Liceenii din cele 8 orașe se pot înscrie pentru participarea la atelierele susținute de profesioniști de top din lumea teatrului și a filmului.

Participarea la fiecare dintre cele patru etape ale proiectului va fi gratuită, dar numărul locurilor disponibile este limitat. Înscrierile se desfășoară online, prin completarea acestui formular: https://www.ideoideis.ro/experienta-inscrieri/

Laura Ducu ne da detalii despre acest proiect.

 

Toate edițiile emisiunii Zebra: https://www.rfi.ro/tag/zebra

 
Emisiunea Zebra din 31 ianuarie 2023
 
Tags: