Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Actualitatea de vineri, 3 martie 2023

Orban Guvern gaura buget.jpg

Ludovic Orban critică Guvernul pentru gaura din buget
Ludovic Orban critică Guvernul pentru gaura din buget
Sursa imaginii: 
Inquam Photos/George Călin

Rocada din mai va fi catastrofala pentru PNL. Este opinia presedintelui Forta Dreptei, Ludovic Orban. Fostul premier mai anunta ca ia in calcul o alianta electorala intre formatiunea pe care o conduce, USR si PMP la alegrile pentru Primaria Capitalei.

 

sumarul emisiunii 40 de minute Decizia Tribunalului Capitalei care a respins anularea planurilor urbanistice zonale de la sectoarele 2 si 4 este de neinteles. O spune vicepresedintele Asociatiei Eco-Civica, Dan Trifu. Decizia instantei amintite inseamna ca teoretic se va da liber  unor constructii pe spatii verzi sau care nu respecta regimul de inaltime. 

Iar Romania merge dupa muncitori straini in Bangladesh, unde va cere eliberarea a 15.000 de vize pentru muncitori bengalezi. Aceștia vor lucra în România, în special în construcții pentru a acoperi deficitul de forta de munca de la noi,. Dupa o vizita similara de anul trecut, au fost emise 5400 de vize pentru ca muncitorii asiatici sa vina sa lucreze in Romania iar anul acesta ar urma sa vina in total 100.000 de lucratori din alte tari.

 

 

 
Emisiunea 40 de minute din data de 3 martie 2023