Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Zebra: Art Encounters 5

A cincea editie a Bienalei Art Encounters s-a deschis la sfarsitul saptamanii trecute la Timisoara si explorează creativ intersecția dintre artă, știință și ficțiuni sub titlu My Rhino Is Not a Myth. art science fictions.

Bienala este curatoriată de Adrian Notz, curator la Centrul ETH AI, mentor pentru strategie și viziune creativă la Centrul European de Artă Contemporană din Cluj (ECCA) si fost director artistic al Cabaretului Voltaire din Zürich.

Pentru selecția de anul acesta, Adrian Notz a lucrat alături de comitetul curatorial consultativ format din tinerele curtoare - Cristina Bută, Monica Danilă, Edith Lazăr, Ann Mbuti, Cristina Stoenescu și Georgia Țidorescu.

Ediția din acest an a Bienalei Art Encounters, My Rhino Is Not a Myth. art science fictions, se va desfășura pe parcursul a opt săptămâni la Timișoara, în perioada 19 mai – 16 iulie 2023.

Am stat de vorba cu Ovidiu Sandor, presedintele Fundatiei Art Encounters, curatorul Adrian Notz si Diana Marincu, director artistic al Fundatiei Art Encounters.

 

 

Toate edițiile emisiunii Zebra: https://www.rfi.ro/tag/zebra

 
Emisiunea Zebra din 22 mai 2023, prima parte
 
Tags: