Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Amalia Gaiță dăruiește noul ei album "Mimosa" orașului devenit Capitală Europeană a Culturii

malia2.jpg

Amalia Gaiță lansează în 2023 albumul "Mimosa"
Muzica dar și fotografie, artista Amalia Gaiță a debutat discografic în 2017 cu albumul „Melting Sun”, un material considerat "energic, colorat, plin de emoție". În 21 iunie 2023, Amalia Gaiță ne invită la Cinema Victoria pentru lansarea noului ei album numit "Mimosa".
Sursa imaginii: 
Amalia Gaiță

Ce ar fi Timișoara - Capitala Europeană a Culturii fără muzică? Pentru artista Amalia Gaiță, acest eveniment din vestul țării este un motiv de sărbătoare. Iubește muzica dar nu s-a limitat numai la asta. Amalia Gaiță a deschis anul 2023 cu "The Gray EP", iar în Iunie va marca acest an dedicat culturii, cu un nou album. Alaturi de ea, atent, Zoltan Varga este unul din puținii jurnaliști muzicali cu suficientă experiență pentru a nu se limita la a scrie doar despre ce se întâmplă în vestul țării. Ce înseamnă pentru Amalia Gaiță și Zoltan Varga, timișoreni activi în cultura locală, titlul de Capitală Europeană a Culturii pentru Timișoara, în 2023?

Muzică dar și fotografie, artista Amalia Gaiță a debutat discografic în 2017 cu albumul „Melting Sun”, un material considerat "energic, colorat, plin de emoție". În 21 iunie 2023, Amalia Gaiță ne invită la Cinema Victoria pentru lansarea noului ei album numit "Mimosa", un eveniment important atât în cariera artistei, dar și pentru scena muzicii românești, asta spune și Zoltan Varga, jurnalist muzical pentru publicația online PressAlert.ro.