Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Monica Zara – How to web, locul în care viitorul se conjuga la prezent

foto_monica_zara.jpg

Mirel Bran și Monica Zara în studioul RFI Romania
Sursa imaginii: 
RFI Romania

Ne așteaptă cea mai mare, mai tare, mai inteligentă și creativă conferință cu parfum de tehnologie : « How to web ». Pe 4 si 5 octombrie, la Face Convention Center de la Romexpo se va strînge crema celor care conecteaza România la viitor. Și nu numai. Vin multi speakeri din multe colțuri ale lumii, precum Zachary Gleicher, de la Google DeepMind, dar și repere ale antreprenoriatului românesc ca Ioan Iacob de la FlowX și Bogdan Iordache de la Underline Ventures.

 

 

How to web este locul în care iei pulsul tehnologiei si al mintilor care o produc în România si în lume. Cu fiecare an care trece, acest eveniment creste. Sînt asteptati în acest an 2 500 de participanti, peste 350 de startup-uri, 60 de speakeri si vreo 20 de alte experiente inedite. In ce priveste startup-urile, oferta este mai mult decît atragatoare. How to Web propune în acest an un premiu special pentru startup-uri de 880 000 de euro.

Evenimentul se întinde pe doua zile, pe 4 si 5 octombrie la Face Convention Center de la Romexpo. Aceste doua zile sînt fata vizibila a How to Web, vîrful icebergului. Dedesupt însa se afla partea lui nevazuta care este uriasa. Pentru un eveniment de doua zile de un asemenea calibru se munceste un an de zile si nu de unul singur.

O echipa întreaga de oameni daruiti se afla în spatele a ceea ce se vede la How to Web. Sînt tineri, sînt pasionati de ceea ce fac, sînt infinit mai inteligenti decît fetele triste pe care le vedeti pe la televizor. Acesti tineri sînt România tacuta care se conecteaza la viitor cu ajutorul noilor tehnologii. Sînt mai multi decît credeti si ei vor face din România tara în care visam cu totii sa traim. Pe ei îi auziti la emisiunea « Noi venim din viitor » pentru ca ei de acolo vin, din viitor si ne duc si pe noi acolo.

Astazi am invitat în studioul RFI România pe Monica Zara, head of conference la How to Web, adica un fel de capo di tutti capi în acest proiect. Monica are fibra de leader si conduce o echipa în care fiecare se împlineste în ceea ce face. Proiectul este fabulos, foarte mare, foarte ambitios si complex si merge ca uns. Cînd ai de a face cu ei ai senzatia ca treci prin unt, totul se rezolva instant. E o mare performanta dar stiti cîti ani are Monica ? Doar 28. Si face la anii astia cît n-au facut altii într-o viata.

Pentru a afla mai multe despre acest eveniment si înscrieri va invit sa mergeti pe pagina evenimentului la : https://www.howtoweb.co

 

Toate edițiile emisiunii Noi venim din viitor: https://www.rfi.ro/tag/noi-venim-din-viitor

 
Emisiunea Noi venim din viitor din 22 septembrie 2023