Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Nu pregătim doar specialişti, creştem perfomeri în consultanţă!

business_on_air.jpg

Marius Focşa şi Dan Pavel

Revine la Business ON AIR, Marius Focşa, cel care anunţa, în urmă cu 2 ani, în premieră, chiar în emisiunea noastră, un proiect ambiţios şi, de ce nu, inedit, acela de a porni o afacere care porneşte afaceri, protejându-le. Zis şi făcut.

Fiscalist şi creator de businessuri şi de echipe operaţionale, expert-trainer şi vorbitor inspirational, Marius Focşa a mizat pe conceptul de informare gratuită pentru cei aflaţi la momentul start-upului, dar şi pentru cei care caută soluţii noi şi, tot efortul echipei conduse de el, arată că miile de ore de consultanţă oferite deja, în cadrul InfoPointului Chronax, au adus, nu doar business, ci şi un cadru nou, de educaţie antreprenorială.

Atipic, pentru sectorul multidisciplinar al fiscalităţii, juridicului şi consultanţei în optimizări de business, focusul Chronax înspre creşterea de consultanţi, care să dubleze calitatea de experti-specialisti, este validat de piaţă, şi va crea, cu siguranţă, o nouă paradigmă în eşalonul de business în care activează.

O discuţie despre cel mai important ingredient al ADN-ului antreprenorial - capacitatea de a fi hotărât şi tenace (spusă de omul care este printre puţinii antreprenori-trainer care nu se sfieşte să admită că nu toţi suntem făcuţi să fim antreprenori, ci doar cei cu “drive”), dar şi despre o chestiune ce arde pe agenda publică a momentului, şi anume, controversatul proiect de lege al insolvenţei persoanelor fizice.

Personal, văd motivaţia care stă la baza întregii activităţi a lui Marius Focşa şi a echipei sale, ca o exemplificare, adaptată mediului de business românesc, a îndemnului lui Ghandi: “Fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!"

Invitat:  Marius Focşa, fondator şi business consultant al Chronax - cabinet de contabilitate

Emisiunea Business on air din 29 ianuarie 2015
730