Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


1-2-3: let's do it, Romanian beautiful minds!

business-air-26-septembrie.png

Theo Nissim, CEO al Grupului de firme Gemini Solutions

Discuţia de astăzi se înscrie pe orbita unui slogan mai vechi al RFI România şi anume " Ne cunoaştem.", deoarece cu Theo Nissim, ce are baza de operaţiuni în Valea Siliciului - SUA, am mai avut ocazia să dialogăm, atunci când am reuşit să îl "prindem" la biroul din Bucureşti.

Ce rol are echipa locală în forjarea noului proiect - Gemini Foundry (ascultăm, în emisiune, o explicaţie suplimentară a termenului foundry) - echipă ce funcţionează ca un adevărat DreamTeam, asamblat în ani întregi de expunere la ecosistemul hiper-competitional al Sillicon Valley şi cum se vor tezauriza toate acestea în noua formulă de dezvoltare, aflăm de la invitatul nostru.

Deasemenea, un venture-capitatist la Bucureşti, Nicholas El Baz, venit pe axa de resurse strategice, cu caracter diferenţiator, a Gemini Foundry, la evenimentul de imersiune al iniţiativei,desfăşurat în urmă cu 2 zile, 24 septembrie,la Bucureşti -- un insight unic în spaţiul media autohton. Dincolo de noutatea momentului, orice discuţie cu Theo Nissim se constituie într-un rappel la substanţa valorilor care constituie ADN-ul unui antreprenor, în ţesătura sa multipolară, de inspiraţie creativă, nord-americană.

Culegem, absolut random, din emisiune, astfel: De ce 1 om cu o idee este minunat, însă nu suficient, de ce 2 oameni ce împărtăşesc aceeaşi idee constituie o evoluţie, însă tot nu ajunge şi de ce 3 oameni, agregaţi în jurul aceleaşi idei, iată deja ce arată a nucleu interesant pentru Founders-Foundry evaluation board. More to meet your inner entrepreneurial eye, în emisiune şi în creuzetul public al proiectului, la http://www.gemsfoundry.com/

Invitat: Theo Nissim, CEO al Grupului de firme Gemini Solutions

Emisiunea Business on air din 26 septembrie 2013