Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Tribu(tu)l adus remarcabilelor energii antreprenoriale tinere

Ediţia de astăzi a Business ON AIR aduce porţia săptămânală de inspiraţie antreprenorială, într-un recipient cu totul atipic, structural şi formal. Despre Ariel se pot spune şi scrie, multe deja - e totuşi un tânăr antreprenor, aflat la nu mai mult de 2 ani şi ceva de la debutul în business, lucruri definitorii pentru o generaţie întreagă.

De la pasiunea de "a se da" cu bicicleta, a ajuns la a face business de nişă, livrând, alături de tribul său, orice, în jungla noastră urbană, pentru o varietate de clienţi, şi ei trendsetteri, ca şi frumoşii nebuni velo ai businessului românesc.

Afacerea pusă pe roţi se intitulează Tribul, iar sloganul este perfect găsit: "curieri de spiţă nobilă"Dincolo de codiţele rastafari şi înfăţişarea care punctează un excelent şi autentic brand personal, povestea tribului lui Ariel este on-going, meta-hipsterească, o veritabilă poveste antreprenorială.

Şi pentru că veni vorba cele 2 ingrediente pe care interlocutorul nostru de astăzi le vede ca fundamentale pentru esenţa unui antreprenor: capacitatea de a socializa, de a agrega social un grup şi a doua, să ştii povestea acelui business. Pentru poveşti, Business ON AIR este gura potrivită de sobă virtuală. 

Invitat:  Ariel Constatinof, biciclist, antreprenor, blogger, vorbitor inspirational, dar şi hipster autentic.

 

 

 
Emisiunea Business on air din 14 noiembrie 2013