Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Pentru un mâine, care începe în fiecare clipă a lui azi

pavel11_dec.jpg

Radu Ionescu și Daniel Pavel

Pagina de Facebook, evoluţie spirituală prin ştiinţă, este resursa din cyber-spatiu esenţială în care se pot găsi referinţe despre activitatea lui Radu Ionescu. Aparent, activităţile invitatutului de astăzi s-ar situa dincolo de sfera business-ului, însă, ascultându-l, fie în ediţia de faţă a Business ON AIR, fie în prelegerile lunare, de marţea, organizate pentru un public de extracţie din societatea activă a României contemporane, apare o nouă perspectivă.

Şi despre capacitatea şi imperativul schimbării manierei în care privim perspectivă socio-economico-culturala a tot ceea ce facem, dar mai ales, a tot ceea ce suntem, că oameni de ştiinţă, sau business, sau din oricare alt domeniu.
Despre resorturile de progres şi dezvoltare personală care fac diferenţa între a fi perpetuu reactivi la mediu, vs a acţiona pentru şi în numele cunoaşterii adevărate, despre vârful de aisberg reprezentat, în mainstream, de producţiile cinematografice recente, precum Lucy şi Interstellar,şi ce stă în spatele ştiinţei dezvăluite acolo,
dar şi despre limitele noastre, de cele mai multe autoimpuse, care ne fac, aşa cum spune Radu, să nu vedem că "puterea lor stă în mintea noastră".
Poate cheia de boltă a emisiunii este chiar plasarea ne-conventionalului omului de ştiinţă Nassim Haramein ca punct de generare eliptică a dezvoltării preocupărilor lui Radu Ionescu.
Şi, sper eu, să devină inspiraţional pentru crearea unei mase critice între cei care ne dorim să evoluăm.

Invitat: Radu Ionescu, fondatorul Resources, Development and Ideas