Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Soft(power)-stories în hard business

emisiunea_business_on_air.png

Alexandru Lapusan

Creativitate în cheie tehnico-practica, îmbinată cu cerinţele specifice ale unor proiecte complexe de IT&C, meniu garnisit cu mirodeniile spiritului unei echipe care se dezvoltă exponenţial, iată oferta (de)servită de Zitec, în primii săi 10 ani de existenţă.

Consolidându-şi, într-o primă etapă de creştere, imersiunea în pieţe externe unele chiar exotice, şi închizând apoi bucla pe teritoriul mediului de business autohton, Alex Lapusan şi colegii săi inovează şi aduc valoarea adăugată, dincolo de cifre şi statistici, dar, şi dincoace de acestea--zitec.com şi celelalte medii de comunicare asociate ilustrează, din plin,acest succes. Short-quiz: care este singura companie din România care îşi incetiveaza angajaţii cu o monedă proprie şi care are un eveniment anual,de 24 h, de dezvoltare a unor proiecte personale, jurizat de fondatori? Răspunsuri în ediţia de astăzi a Business ON AIR.

Invitaţi: Alexandru Lapusan, co-fondator şi CEO Zitec

Până la următoarea ediţie, cea de peste mai an, 9 ianuarie '14, echipa Rfi-Business ON AIR vă doreşte un Crăciun cu bine!

Emisiunea Business on air din 19 decembrie 2013