Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Cine se ocupă de sănătatea noastră mintală?

default.png

RFI România: Actualitate, informaţii, ştiri în direct
RFI România: Actualitate, informaţii, ştiri în direct
Sursa imaginii: 
RFI

Socializarea și eliminarea stigmatului de ”bolnav mintal” sunt obiective importante, dar mai important este ca beneficiarii serviciilor fundației Estuar să revină cu încredere atunci când au nevoie de un sfat. Întreaga activitate a colaboratorilor fundației – psihologi, psihoterapeuți, consilieri – este dedicată celor care au probleme de sănătate mintală, dar și familiilor acestora. O discuție cu Amedeea Enache, Director Executiv Fundația Estuar și psihologul Adrian Socol.

Cum să recunoști semnele care preced o afecțiune mintală? Cum să gestionezi un caz în propria familie? Cum să confrunți și rezolvi modul în care te privesc vecinii sau colegii de serviciu, societatea în general.

Fundația Estuar are o activitate de peste 20 de ani în domeniul sănătății mintale. Oferă servicii de consiliere psihologică, socială, psihiatrică, prin intermediul unui centru național de consiliere telefonică – prin intermediul unui numar de telefon (031.40.11.444 – număr fără suprataxă, disponibil național, de luni pana vineri, de la 9 la 17) si online – prin e-mail [email protected]. Serviciile sunt oferite gratuit celor care au nevoie de ele.

 
Sănătatea FM - Ediția 25.03.2014