Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Premiera RFI: Simona Radu "Eu nu te ţin cu forţa"

simona_radu_rfi.png

Mihai Melinescu, Sebastian Blaj, Simona Radu şi Valentin Panduru

E posibil să fi auzit de Simona Radu din colaborările cu Vama Veche şi Firma, ea fiind şi vocea formatiei Trupa alături de care a lansat în 2004 EP-ul „Urc si cobor” şi de pe care aţi auzit sigur măcar o dată piesa “Dacă nici tu“.

"Daca nici tu" este prima piesa interpretata in direct in studioul RFI360 de Simona Radu împreună cu Sebastian Blaj şi Mihai Melinescu. Interviul şi piesele interpretate de Simona Radu în programul RFI360 realizat de Valentin Panduru pot fi urmărite în urmatoarea secvenţă video:

În aceeaşi emisiune, Simona Radu a prezentat în premieră la RFI România, cel mai recent single al ei. „Eu nu te ţin cu forţa are un parcurs aparte şi o voinţă proprie, ca piesă. Îşi trage rădăcinile dintr-o stare emoţională trăită în urmă cu zece ani, iar acum şi-a câştigat dreptul de a fi single în urma reacţiei foarte bune a publicului la cele mai recente concerte. Şi cum mesajul piesei e unul personal dar şi universal valabil, sunt curioasă în ce măsura se vor regăsi în el cei care îmi ascultă muzica” spune Simona despre noul single.