Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


O nouă oportunitate pentru persoanele aflate în dificultate

La începutul unii mai, Asociaţia Ateliere Fără Frontiere prin remesh, a lansat un concurs de design pentru o geantă de bicicletă. Doar un motiv pentru crearea unor oportunităţi de angajare pentru persoanele aflate în dificultate, prin reciclarea unor bannere publicitare, materia primă în fabricarea aceste genţi.
 

Câştigătorul concursului de design de genţi este Ghennadii Tautul, student la arhitectura şi ciclist fără frontiere. Schiţa lui Ghennadii se va transforma în produs, in atelierul remesh.

 

 

Joi, 2 iulie 2015, după orele 19:00, la Grădina cu Filme din Piaţa Lahovari nr.7, va fi pentru prima dată prezentată public geanta de bicicletă perfectă, confecţionată din bannere publicitare după o schiţă de produs câştigătoare. Un eveniment care programează câteva workshop-uri de la Reciclare Creativă, un concert We Singing Colors şi multe alte surprize! Pentru o privire generală a ceea ce urmează să se întâmple  la Gradina cu Filme din Piata Lahovary, Valentin Panduru a vorbit în RFI360 cu directorul executiv Ateliere Fara Frontiere, Patrick Ouriaghli.

Valentin Panduru în dialog cu Patrick Ouriaghli
502