Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Visul antreprenorial - atunci când pionul decide partida

dan_pavel_10_sept.png

Dan Pavel și Răzvan Jianu
Dan Pavel și Răzvan Jianu

Avem invitat, astăzi, în studioul de la Bucureşti al Rfi, un antreprenor local din Oltenia, care, din Craiova, a provocat, întâi, diferite meridiane de business, şi abia, apoi, şi-a îndreptat energiile către piaţa din România. Domeniul este acela al construcţiei de brand şi identitate pentru companii şi organizaţii, iar motivaţia şi-o construieşte, alături de echipa sa, cu fiecare proiect. Răzvan face parte dintr-o generaţie menită să aducă schimbarea în fibra socială a businessului autohton şi e pe cale să o facă.

Discutăm, în ediţia de astăzi despre cum este să faci business în brading şi marketing digital, de 13 ani, tu, tocmai împlinind 30 de ani, plecând de la webdesign, făcut din biroul părinţilor, până la proiecte mai complexe.
De la "visul american”, până la partide jucate în tandem, cu mai mulţi parteneri şi colaboratori, la nivelul dorit de tine, ca antreprenor - educator de piaţă, iată un parcurs care anunţă, pentru Pion Media şi pentru fondatorul acestuia, Răzvan Jianu, de drum lung.

Invitat: Răzvan Jianu, fondator şi manager general al Pion Media