Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Învăţământul vocaţional, punte peste mări şi ţări - la bordul Colegiului Nautic Român

_mg_5112.cr2-2.jpg

Stelian Cojocaru și Dan Pavel
Stelian Cojocaru și Dan Pavel

Reluăm, la Business ON AIR, discuţia despre formatorii de caractere - şcoala de ofiţeri de marină comercială şi de specialişti în industrii conexe acesteia - oil&gas, etc. Înfiinţat ca business, în urmă cu 5 ani şi jumătate, în ecosistemul investiţional al omului de afaceri Mihai Marcu, cunoscut pentru implicările, atât în MedLife, NauticLife, cât şi în formule de expresie antreprenorială publică, precum Romanian Business Leaders, echipa condusă de Stelian Cojocaru, la rândul său, un nume marcant în industria maritimă de la noi şi internaţională, a reuşit să se impună ca proiect de succes.

Sectorul privat o demonstrează, din nou, că, atât la nivelul formării de competenţe şi abilităţi, cât şi la definirea de modele de business sustenabile, atrage atenţia sectorului public, prin performanţele celor se instruiesc în acest sector.

Despre cum sunt validate rezultatele Colegiului Nautic Român, literalmente pe toate meridianele lumii, până la calitatea excepţională a knwoledge transfer-ului făcut - cu câteva exemple de recente poveşti de succes, Nautical Institute of London şi Academia de Marina a Georgiei fiind doar câteva dintre acestea, discutăm în emisiune. Oamenii mării, formaţi, la rându-le, în filozofia educaţională modernă a continuous learning-ului, de însăşi forţele mărilor şi ale ţărilor pe care le abordează, au poveşti de spus, dincolo de cotidian.

Invitat: Stelian Cojocaru, preşedintele Colegiului Nautic Român 

Emisiunea Business ON AIR din 12 noiembrie 2015