Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Actualitatea de miercuri, 18 noiembrie 2015

saint_denis.jpg

7 persoane au fost retinute dupa operatiunea antiterorista din Sain-Denis
7 persoane au fost retinute dupa operatiunea antiterorista din Sain-Denis

Operaţiune antiterorista de amploare in periferia Parisului, la Saint-Denis. 7 persoane au fost retinute. Vizat de raidul fortelor speciale ar fi fost Abdelhamid Abaaoud, cel considerat „creierul” atentatelor de vineri de la Paris.

sumarul emisiunii 40 de minute

Atacatorii din Paris, drogaţi cu o amfetamină care « dezumanizează ». Captagonul, un drog care pare să fie folosit din ce în ce mai mult în rândul jihadiştilor şi mai ales a candidaţilor pentru comiterea de atacuri sinucigaşe.

Discutam in aceasta seara si despre soarta turismului in timpul guvernarii Ciolos. Federatia Patronatelor din turismul romanesc se teme ca acest domeniu va fi neglijat pentru ca turismul nu se mai regaseste in numele nici unui minister din noul cabinet.

Si in mai putin de doua zile se da startul reducerilor de Blackfriday in magazinele romanesti. Produse la preturi reduse vor fi vandute in magazinele romanesti tot weekendul sau chiar toata luna. Centrul European al Consumatorilor din România face unele recomandari. Vi le prezentam in aceasta seara.

 
Sumarul emisiunii 40 de minute din data de 18 noiembrie 2015