Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Evoluție spirituală prin știință

Revine, la Business ON AIR - rfi, Radu Ionescu, un antreprenor pur-sânge care, face și desface și iarăși, face, în sfera dezvoltării abilităților antreprenoriale, însă, dincolo de interacțiunile cu clienți și parteneri, specifice eco-sistemelor de business real, Radu se focusează, de ani buni, pe dezvoltarea capacităților cognitive ale oamenilor.

Pagina sa de facebook, intitulată precum titlul emisiunii de față, și anume “Evoluție spirituală prin știință” adună resurse importante, interes crescut din partea unor, din ce în ce mai vaste categorii de oameni, din societatea activă românească. Care este azimutul activității sale, ce rol a jucat, în definirea căutărilor sale, vizionarul meta-om al științelor, Nassim Haramein, ce tipologii, arhetipuri, umane, întâlnește, pe cărările sondării….punctului de contact? Companiile, mai mari, mai foarte mari, mai de toate tipurile, se reîntorc la valori, la esențe - cum ajută acest lucru dezvoltarea personală și, unde poate apărea, schimbarea?
O discuție, la limite, despre limită, despre bogăție, și sensurile ei, pentru contemporani, despre rolul convergenței și al participativității, valori provenite, nu din afara noastră, ca indivizi, ci, din noi, ca ființe cu mult mai multe forțe disponibile decât cele simțite și percepute.
Rolul definitoriu al unei întrebări, autentic puse, la timpul și momentul potrivit, anulează limite și dogme - Radu Ionescu, ascultă și vorbește, să-l ascultăm.

Emisiunea Business on air din 17 decembrie 2015