Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Concert simfonic şi elemente multimedia într-un nou concert Alexandra Uşurelu

După succesul concertului simfonic susținut împreună cu Symphonic Pop Orchestra în vara anului trecut, Alexandra Ușurelu revine la început de an 2016, cu un nou concert simfonic, pe una dintre cele mai prestigioase scene românești, cea a Sălii Mari a Teatrului Național “I. L. Caragiale” din București.

Alexandra Ușurelu este una dintre cele mai bine vândute artiste independente din România, albumul său de debut “La capătul lumii” primind mai multe nominalizări în cadrul premiilor Radio România și câstigând premiul pentru cel mai bun album al anului 2015 la “Mamaia Music Awards”.

Programat pe 18 ianuarie de la ora 20, “#PUR” este un concert - eveniment multimedia ce include cele mai cunoscute cântece ale artistei, dar și câteva melodii complet noi, ce se vor regăsi pe viitorul ei album. Alexandra Ușurelu și-a obișnuit publicul din România cu producții de excepție, cu band live, videoproiecții și videmapping, iar “#PUR” este cea mai rafinată prezentare a artistei de până acum. În afară de band-ul său foarte apreciat, compus din muzicieni cunoscuți ai scenelor de jazz și rock, artista va fi acompaniată pe scenă de Muse Orchestra, condusă de Viorel Sârbu, cu aranjamente scrise de Bobby Stoica.

“#PUR” se anunță a fi cel mai spectaculos eveniment cu orchestră al începutului de an. Invitații speciali vor fi Mircea Vintilă și Dan Byron. Iar în deschiderea evenimentului va concerta grupul vocal a cappella Blue Noise.

Despre acest eveniment dar şi despre relansarea albumului "La capătul lumii" + un cateva piese interpretate live în studioul RFI Romania, puteţi asculta în înregistrarea unei ediţii speciale RFI360, realizata de Valentin Panduru, avandu-i ca invitaţi pe Alexandra Uşurelu şi Bobby Stoica.

Valentin Panduru în dialog cu Alexandra Uşurelu şi Bobby Stoica