Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Aero e On Air

Dialogam, la Business ON AIR- Rfi, despre radiografia de moment a uneia dintre cele mai dinamice instituţii cu impact financiar macro de la noi.

Puţin înţeleasă, încă, în fibra ecosistemului de business autohton şi, pe cale de consecinţă, câteodată criticata, în analize comparative cu alte pieţe, mai mature, BVB, prin produsele sale noi, dar, mai ales, prin oamenii săi noi, la momente economice noi, ca să-l parafrazăm pe Kogălniceanu, aduce un suflu nou pentru însuşi spiritul antreprenorial de la noi.
Bogdan Mugescu ne vorbeşte despre ceea ce îi ocupă, în mod nemijlocit, timpul şi energia, lui şi echipei pe care o coordonează, de mai bine de un an, şi anume Aero.

Ce este şi cum se pliază pe nevoile, reale, ale capitalizării startup-urilor româneşti şi IMM-urilor, explica Bogdan, în emisiune. Despre succesele obţinute, în win-win cu cei care au avut curajul, firesc, al antreprenorilor, de a căuta noi surse de finanţare a planurilor de business, despre globalismul capitalurilor şi impactul acestora asupra sistemelor de business - amintim de ceea ce se întâmplă, acum, pe pieţele din Orientul Îndepărtat, dar şi despre, ce a întâlnit echipa Aero - BVB, în decursul sesiunilor de conştientizare, desfăşurate, intensiv, în ţară.

Nevoia de educaţia financiară rămâne esenţială, pentru antreprenorul roman, în oricare etapă a dezvoltării businessului s-ar afla, iar viziunea lui Bogdan asupra ingredientelor esenţiale în ADN-ul unui antreprenor este substanţială -  să ştie/să conştientizeze nevoia de parteneriere, dublată de imperativul corectitudiii, în formă şi fond, a celui care cere bani de la investitori (due dilligence excutat că la carte, etc) sunt doar câteva dintre acestea.

Invitat: Bogdan Mugescu, business development şi PR specialist la Bursa de Valori Bucureşti

 

Invitat: Bogdan Mugescu, business development şi PR specialist la Bursa de Valori Bucureşti