Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Actualitatea de joi, 4 februarie 2016

PSD si UNPR semneaza protocolul

PSD si UNPR au semnat protocolul de colaborare. Intelegerea va functiona intr-o prima faza pentru alegerile locale si in functie de rezultatele scrutinului din vara, se va concretiza si o cooperare pentru alegerile parlamentare.

sumarul emisiunii 40 de minute

Legea care interzice publicitatea la medicamente s-a intors in Parlament dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa o promulge. Actul normativ a declansat o dezbatere ampla intre ministerul Sanatatii, autoritatile care reglementeaza publicitatea TV, producatorii de medicamente si asociatiile de pacienti. Cum ar trebui sa se faca publicitatea la medicamente in Romania discutam in 40 de minute.

Si tot in aceasta seara va spunem ca cei mai multi dintre romanii care isi cauta un loc de munca ar dori sa se angajeze in IT, in industria auto sau in cea energetica. 

Ministrul ucrainean al Economiei, actor-cheie în combaterea corupţiei, şi-a dat demisia acuzând puterea de la Kiev că blochează reformele. In urma acestei demisii surprinzătoare dar şi semn al unei grave crize politice care-i îngrijorează pe occidentali, preşedintele Petro Poroşenko i-a convocat joi pentru discuţii pe ambasadorii grupului G7.

 
Emisiunea 40 de minute din data de 4 februarie 2016