Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


From the business hub with love for co-working business space

_mg_8934.jpg

Cristiana Precup și Dan Pavel
Cristiana Precup și Dan Pavel
Image source: 
Eduard Vasilică, RFI

Cristiana revine la microfonul Business ON AIR, la Rfi, cu o altă traducere a pasiunii puse în slujba obiectivului de a facilita şi pune în comun sinergiile de business, practic definiţia unui spaţiu comun de activităţi de business. Deopotrivă, independente, dar şi legate de energii, văzute şi nevăzute, de la start-upuri, la companii de consultanţi, cu reputaţie, din ce în ce mai mulţi jucători din economia reală aleg să partenerieze, spaţii, idei şi, de ce nu, soluţii.

Cu o credinţă puternică în forţa parteneriatului în business, alături de asociata ei, Karina Mereuta, Cristiana vorbeşte despre ingredientele-cheie, în opinia ei, cuprinse în ADN-ul unui antreprenor: perseverenţă, viziunea înţelegerii a ce trebuie făcut într-o activitate care poate deveni business, deprinderea de a citi cu ochi financiari, planurile de business şi, nu în ultimul rând, conştientizarea faptului că, mai ales în materia fondurilor europene, business-ul trebuie configurat şi ţinut “farmacie”.

Un dialog despre co-working şi marketing, despre planuri, de la schiţe la implementare reală, dar şi despre vibraţia parteneriatului, în business, ca mantră de dezvoltare personală.

Invitată: Cristiana Precup, co-fondatoarea Asociaţiei Mici Producători şi co-facilitatoare a hub-ului WeLoveDigital Unirii

 
Emisiunea Business ON AIR din 11 februarie