Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Actualitatea de marti, 16 februarie 2016

bebelus.jpg

Inca un bebelus a murit la Spitalul Marie Curie
Inca un bebelus a murit la Spitalul Marie Curie

Inca un bebelus din cei internati la spitalul Marie Curie a decedat astazi ridicand la 3 numarul victimelor. Intre timp, situatia ajunge pe masa Guvernului. Corpul de control al premierului face verificări privind modul în care este asigurat tratamentul medical şi modalitatea în care sunt investigate cauzele îmbolnăvirii copiilor.

sumarul emisiunii 40 de minute

Premierul merge maine la Senat pentru a da explicaţii după ce ANAF a cerut ca imobilul în care funcţionează televiziunile Antena 1 şi Antena 3 şi clădirile grupului Grivco, fondat de omul de afaceri Dan Voiculescu, să fie evacuate.

Senatorii din comisia de buget-finante au respins propunerile BNR de a introduce in proiectul legii darii in plata un plafon al creditului de 150.000 euro. Parlamentarii nu au fost de acord nici cu propunerea bancii centrale ca ratele imprumutatilor sa depaseasca 65% din venituri.

Iar Franta este aratata din nou cu degetul in cazul evacuarii fortate a rromilor. Comisarul însărcinat cu Drepturile omului la Consiliul Europei se arată îngrijorat de situatia acestora pentru ca evacuarea acestora nu este însoţita de soluţii de cazare. Ministerul francez de interne raspunde criticilor. Ne lamurim in aceasta seara.

 
Emisiunea 40 de minute din data de 16 februarie 2016