Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Munca, indicatorul înaltei performanţe

Am vorbit astăzi, la Rfi, despre înalta performanţă din sport transferată în zona top business-ului românesc. Gabriela Szabo reuşeşte să continue, cu tenacitatea şi explozia de energie de înaltă performanţă a sportului, linia pornită, încă dinainte de recenta activitate de ministru, şi anume, implicarea în reconversia profesională a sportivilor de înaltă performanţă.

În concret, aflăm, în emisiune, despre esenţa proiectului, în fapt, 4, derulate din noul ei culoar de activitate şi decriptăm alături de Florin, implicarea Adecco, singulară, la nivelul ecosistemului de business românesc.

Cât de bine, chiar optim, se îmbină un parcurs de sportiv dincolo de orizonturile performanţei sportive către aflarea sinelui sau profesional, şi cum poate deveni acesta campion şi în zona de business, cel normal, de zi cu zi, aflăm de la invitaţii noştri.
Un dialog neconvenţional despre convenţiile, fireşti, ale obţinerii performanţei în business as usual, dar şi dincolo de acestea, pentru că, atât Gabriela, cât şi Florin îşi spun poveştile, prin ceea ce fac, alături de colegi şi parteneri, astfel încât 2016 şi anii ce vin să arate performanţi pentru întreg mediul de business românesc.
Ce soluţii au şi cum reuşesc în ce îşi propun, aflaţi urmărind emisiunea Business ON AIR din 3 martie 2016.

Invitaţi:  Gabriela Szabo, CSR şi public affairs Adecco România şi Florin Godean, CEO Adecco România.

Emisiunea Business ON Air din 3 martie 2016