Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Cum se asigură o expoziţie cu opere de artă?

_mg_0499.jpg

Mihai CRĂCEA şi Răzvan RUSU in sala de conferinte RFI
Mihai CRĂCEA şi Răzvan RUSU

Evenimentele artistice şi expoziţiile în cadrul cărora operele de artă ajung în faţa publicului au nevoie de produse de asigurare complexe, care să acopere eventualele daune ale exponatelor. Răzvan RUSU, CEO, LEADER Team Broker, şi Mihai CRĂCEA, Redactor-Şef, XPRIMM Newsletters, vorbesc despre caracteristicile unor astfel de poliţe, şi nu numai în cadrul emisiunii "Ora de risc".

Recent, LEADER Team Broker, companie de brokeraj în asigurări cu o experienţă vastă în domeniul poliţelor de răspundere, cunoscută pentru asigurarea unora dintre cele mai importante evenimente care au avut loc în ultimii ani în România, a fost intermediarul prin care a fost încheiată poliţa de asigurare a expoziţiei "Artişti plastici, membri ai Academiei Române", care cuprinde peste 50 de opere de artă. 

Alte subiecte dezbătute în cadrul emisiunii vor include rezultatele LEADER Team Broker în 2015, strategia de dezvoltare pentru 2016 şi produsele de asigurare pe care mizează compania în acest an, dar şi alte studii de caz privind proiectele în care a fost implicat brokerul în anul precedent.

 

Emisiunea Ora de risc din 12 aprilie 2016