Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Romanian Design Week în traducerea The Institute

_mg_05211.jpg

Tania Ignat,Dan Pavel şi Sorina Dăescu Topceanu in studioul radio RFI Romania la Business ON AIR
Tania Ignat,Dan Pavel şi Sorina Dăescu Topceanu

Romanian Design Week, ediţia a 4-a, se apropie. Ne-am apropiat şi noi de ea, cu dragoste de frumos, de design, şi de nebunii frumoşi a acestei lumi, lumea industriei creative româneşti.

În contextul RDW 2016, Tania Ignat, în calitate de facilitator cultural al Asociaţiei de Identitate Culturală Contemporană (aiccromania.org)şi prieteni ai Business  ON AIR, la Rfi, ne vorbeşte despre ceea ce va organiza, ca workshop, cu tema "Designul local pe scena globală" (eveniment colateral al RDW 2016), în 24 mai la Conceptual Lab, un alt proiect aiccromania.org, loc de confluenţă de idei, de care am mai vorbit, în emisiune. (http://www.mixofideas.ro). Sorina Dăescu Topceanu ne vorbeşte despre arhitectura acestui eveniment ajuns la cea de-a 4-a sa ediție şi cum se vede din perspectiva unui loc foarte cunoscut între creativii români, meeting pointul The Institute Cafe.
Despre auspiciile sub care se naşte designul de produs românesc, despre ramurile cele mai dinamice din industriile creative, dar şi despre motivaţiile care le animă pe invitatele mele, în a fi antreprenoare şi/sau a rămâne şi performa în România, într-o emisiune despre cum se desenează frumosul, deopotrivă estetic şi comercial.
Între 20 mai şi 5 iunie, piaţa Amzei din Bucureşti, literalmente în incinta acesteia, RDW 2016 va însufleţi, din nou, într-un /week/ de 17 zile, Bucureştiul businessului românesc.

Invitate: Tania Ignat, designer de produs şi Sorina Dăescu Topceanu, Communication Manager la “The Institute” 

Emisiunea Business ON AIR din 14 aprilie 2016