Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Jazzybirds lansează albumul "On The Road"

Au apărut pe scena muzicală românască în 2011, iar trei ani mai târziu anunţau apariţia primul produs discografic numit "Birth". Al doilea album lansat acum se numeşte "On the road" şi va avea parte de un scurt turneu de promovare.

Formată din artişti ai Operei Maghiare din Cluj-Napoca, noua formulă în care s-a înregistrat albumul este: András Szép - pian, backing vocals; Attila Antal - contrabas, ghitară bas; Domokos Csergő - baterie, percuţie, backing vocals; Kriszta Koncz - voce, backing vocals.

"On The Road" va avea lansarea oficială pe 23 aprilie în București la Clubul Ţăranului, și va fi urmat de un turneu național. La Cluj Napoca concertul va avea loc pe data de 26 aprilie, de la ora 20.00 în sala mare a Operei Maghiare. Pe 27 aprilie urmează lansarea în Târgu-Mureș, pe 28 la Oradea, pe 5 mai la Arad, pe 8 mai la Hunedoara și 13 mai la Timișoara. Pe 6 şi 7 mai, Jazzybirds vor prezenta acest album în doua concerte în Ungaria, la Budapesta.

De la diferenţele apărute între primul şi al doilea album a început Valentin Panduru interviul realizat în cadrul programului RFI360, cu unul din fondatorii acestui proiect muzical, Domokos Csergo.

 
Valentin Panduru în dialog cu Domokos Csergo