Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


"O să mori de foame!" - ba nu, iar Feo ne spune de ce nu!

_mg_0735.jpg

Business ON AIR cu Dan Pavel și Mihaela Feodorof
Dan Pavel și Mihaela Feodorof

Revine la microfonul Rfi - Business ON AIR, Mihaela “Feo” Feodorof, însoţită de cartea ei, lansată, anul trecut, însă mai actuală decât oricând, "O să mori de foame!”.

De la un îndemn, pragmatic şi dur-casant, Feo a făcut traducerea într-o experienţă de viaţă şi de business, atât pentru ea, cât şi pentru oamenii, care îi devin, şi clienţi, şi prieteni, în urma programelor de suport pe care le pune în operă, în cei 7 ani de antreprenoriat [detalii aici: yourway.ro şi performanceway.ro].
Mama, la rândul ei, Feo distilează experienţa ei corporatistă de mai bine de 17 ani, alături de o echipă, echilibrată, ca resurse, însă uriaşă, ca rezultate, lucrând cu cel mai valoros asset - viitorul, prin copii şi părinţii acestora.

Anul acesta a lansat noi direcţii de business, în cadrul brandului Yourway - cel dedicat copiilor şi tinerilor). Este vorba despre servicii destinate părinţilor (însă nu e vorba, neapărat, de parenting) dar şi profesorilor - educatorilor formali - asistenţilor sociali.

Despre Learnity, ca proiect unde adolescenţii construiesc, organic, părinţii mai atenţi şi mai implicaţi, prin feed-backul lor, despre România de business, a momentului, din perspectiva invitatei mele, dar şi despre un apel, efectuat, de către Feo către audienţa emisiunii, antreprenori şi manageri, care ar fi interesaţi de fenomenul internship pentru copii instituţionalizaţi, forţaţi, la 18 ani, să iasă din sistem, iată doar câteva dintre liniile directoare ale unei discuţii de excepţie. 

Invitată: Mihaela Feodorof, owner YourWay şi executive & business coach 

Mulţumim Anei Cozma, LinksPr, pentru reluarea link-ului -) cu Feo.

Înainte de Învierea Domnului, cu plecăciune, vă dorim şi noi, echipa Business ON AIR, liniştea şi pacea binecuvenite.

Emisiunea Business ON AIR din 25 aprilie 2016