Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Banii vorbesc - să învățăm să-i și ascultăm

_mg_4987.jpg

Bodgan Mugescu și Dan Pavel in studioul radio RFI Romania
Bodgan Mugescu și Dan Pavel

"Banii Tăi Expo” începe, mâine, 27 mai, în piața Universității din București, iar Bursa de Valori București, Depozitarul Central, Banca Transilvania , alături de alți câțiva actori importanți ai pieței financiar-bancare de la noi, vor fi prezenţi. Omul care ne-a adus, la precedenta venire la microfonul Business ON AIR, la Rfi, radiografia produsului proaspăt şi inovativ al BVB, pentru mediul de afaceri Aero, Bogdan Mugescu, a revenit cu date proaspete.

Două zile de educaţie financiară, dar şi de informaţii, la zi, pentru cei care nici nu mai ştiu dacă au acţiuni, oferite în primii ani de după Revoluţie, seminarii şi demo-uri de trading bursier în vivo, iată cum cea de-a doua ediţie a acestui eveniment va concentra energii şi oameni interesaţi, într-un număr şi mai mare decât ediţia inaugurală din toamna trecută, după estimările lui Bogdan. Desfăşurat, de asemenea, cu participarea, la deschidere, a Ministerului Finanţelor Publice şi a BNR, are toate ingredientele unui eveniment de nivel zero, la km zero al Bucureştiului.

Dialogăm cu Bogdan, de asemeni despre tabloul investiţiilor pe burse din România, la stadiul actual dezvoltare al BVB, mergem la bazele investitorului, cu cheia de decriptare a construirii unui portofoliu,dar vorbim şi de cele 3 ingrediente, obligatorii, în viziunea invitatului nostru, din ADN-ul unui antreprenor: viziunea, transparenţa şi perseverenţa.

Iar despre transparenţa antreprenorilor se poate discuta foarte instructiv, în termenii amintiţi, în emisiune, de Bogdan Mugescu.

Invitat:  Bodgan Mugescu, responsabil de comunicare BVB

 
Emisiunea Business ON AIR din 26 mai 2016