Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Ești fermier? Atunci ne vedem la Forumul Internațional de Agricultură

ralf_2016.png

Președintele COPA COGECA vine la București, în noiembrie, la RALF 2016
Președintele COPA COGECA vine la București, în noiembrie, la RALF 2016
Image source: 
RFI

Fermieri din 10 țări vin la București în noiembrie, la RALF 2016 - Forumul Internațional de Agricultură. Exemple de bună practică, povești de succes și studii de caz din agricultura românească și internațională vor fi la Romanian Agriculture Leadership Forum.

Evenimentul este o premieră pentru România, o manifestare care va reuni, în program, fermieri reprezentativi din 10 țări, iar în auditoriu, peste 300 de mari fermieri români.

Printre speakerii și fermierii invitați care au confirmat prezența până în acest moment se numără Pekka Pesonen, din Finlanda, Secretar General COPA-COGECA, una dintre cele mai importante organizații ale fermierilor din Uniunea Europeană.

De asemenea, vin Tim Hassell (Marea Britanie), Farm Manager of the Year 2015 în Regatul Unit, Dimitrie Muscă, director general al Combinatului Agroindustrial Curtici, unul dintre cei mai performanți fermieri români și Djûke van der Maat, din Olanda, câștigătoarea European Innovation Prize for Women Farmers 2014.

Au confirmat prezența și Markus Rediger, din Elveția, președintele Federației Internaționale a Jurnaliștilor din Agricultură, Radoslaw Nienartowicz, din Polonia, membru al boardului Asociației Tinerilor Fermieri Polonezi și vicepreședinte al Consiliului European al Tinerilor Fermieri (organizație care reprezintă peste 2 milioane de tineri fermieri europeni).