Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Siguranţa rutieră, în dezbatere la RFI

_mg_6430.jpg

Sorin GRECEANU şi Mihai CRĂCEA la emisiunea radio "Ora de risc"
Sorin GRECEANU şi Mihai CRĂCEA

38.700 de persoane au fost rănite în accidente rutiere anul trecut în România, conform cifrelor Institutului Naţional de Statistică. Este evident, astfel, că siguranţa rutieră reprezintă o problemă importantă şi în ţara noastră, având nevoie de implicarea tuturor actorilor din piaţă. 

Programele şi campaniile de informare şi preventire rutieră reprezintă unul dintre modurile prin care autorităţile, dar şi organizaţiile neguvernamentale, cu sprijinul companiilor din mediul privat, se încearcă rezolvarea problemelor privind condusul responsabil. Având în vedere acest context, luni, 11 iulie a.c., s-a lansat campania naţională de siguranţă şi prevenţie rutieră „FII TREAZ LA VOLAN!” realizată, în parteneriat, de Poliţia Română, FPVS - Fondul de Protecţie a Victimelor Străzii şi APPA - Asociaţia Pentru Promovarea Asigurărilor.  

Sorin GRECEANU, Director General, FPVS - Fondul de Protecţie a Victimelor Străzii, şi Mihai CRĂCEA, Redactor-Şef, XPRIMM Newsletters, vorbesc despre aceste subiecte în cadrul emisiunii „Ora de risc”.

Emisiunea Ora de risc din 12 iulie 2016
1013