Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Actualitatea de marți, 27 septembrie 2016

Raman sau nu bucurestenii fara apa calda?  Din cauza datoriilor uriase, Elcen, care si-a anuntat intrarea in insolventa, ar mai putea primi doar o saptamana gaze de la Romgaz. 

 

sumarul emisiunii 40 de minute

Polemica dupa donatia facuta de Ambasada Rusiei, în valoare de 100 de euro, pentru campania de achiziţie a sculpturii „Cuminţenia Pământului”. Un protest a fost convocat, pe Facebook, românii fiind invitaţi  în faţa Ambasadei Rusiei, să doneze câte un cent.

Salariatii Postei ar putea intra in greva la inceputul lunii noiembrie. Sindicalistii au protestat astazi in toata tara nemultumiti de salariile mici si conditiile de la locul de munca.

Hillary Clinton este considerată câștigătoarea infruntarii de aseara cu Donald Trump. Cei doi candidați la președenția Statelor Unite au discutat despre economie, terorism și situația minorităților, dezbaterea fiind marcată de numeroase afirmații tendențioase și atacuri personale dure.

Temuta guerilla columbiana FARC urmeaza sa devina un partid politic cu acte in regula in Columbia. Iar cei 7000 de luptatori cati se mai afla in jungla columbiana vor depune armele. Sunt  principalele  doua  puncte ale acordului semnat de rebeli cu guvernul de la Bogota. Duminica intelegerea va fi supusa unui referendum.

 

 
Emisiunea 40 de minute din data de 27 septembrie 2016