Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Actualitatea de vineri, 14 octombrie 2016

ciolos_frumosul.jpg

D.Ciolos anunta o platforma care sa contina masuri ce pot fi puse in practica dupa alegerile din iarna
D.Ciolos anunta o platforma care sa contina masuri ce pot fi puse in practica dupa alegerile din iarna

O platforma de principii si valori care sa fie continuata si dupa alegerile din iarna. Este intentia premierului Dacian Ciolos care spune inca odata ca nu va candida. Social-democratii reactioneaza dur la propunerea premierului. Discutam pe larg in aceasta seara.

sumarul emisiunii 40 de minute

Al treilea război mondial ar fi început deja. Cel puţin asta încearcă să sugereze presa rusă, care îi pregătește pe cetățeni pentru un posibil conflict cu Statele Unite , arată o analiză AFP. Retorica agresivă a Moscovei este dublată de măsuri militare. 

In asteptarea celei de-a treia, si ultima, infruntarI electorale din Statele Unite intre Hillary Clinton si Donald Trump, candidatul republican pierde din ce in ce mai mult teren pe fondul acuzatiilor de hartuire sexuala si jigniri aduse femeilor. Un jurnal de campanie, in 40 de minute…

Dupa celebrul caz Bodnariu, s-a vorbit multe despre sistemele de protectie a copilului din tarile scandinave. Sunt un model sau dimpotriva au capatat  puteri discretionare. Incercam sa ne lamurim in aceasta seara.

 
Emisiunea 40 de minute din data de 14 octombrie 2016