Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Actualitatea de miercuri, 16 noiembrie 2016

revolutie.jpg

Perchezitii la Secretariatul de Stat pentru Revolutionari. Premierul anunta ca il va demite pe seful institutiei
Perchezitii la Secretariatul de Stat pentru Revolutionari. Premierul anunta ca il va demite pe seful institutiei

3.500 de certificate  de revolutionar ar fi fost acordate ilegal in ultimii doi ani. Procurorii au facut astazi perchezitii..Adrian Sanda, secretarul de stat care conduce din 2014 Secretariatul de Stat pentru Revolutionari a fost demis. El este acum la audieri.

sumarul emisiunii 40 de minute

O ordonanta de urgenta initiata de Ministerul Sanatatii ar putea marca cea mai profunda schimbare din sistemul medical de dupa 89 pentru ca isi propune sa liberalizeze accesul la functiile de conducere din spitale…..

Discutam despre noul accident petrecut in aceasta dimineata pe Autostrada Soarelui….17 vehicule s-au tamponat, 22 de persoane au fost ranite, 4 au ajuns la spital….acum doua saptamani un accident in lant petrecut tot pe A2 facea peste 60 de raniti si patru morti….e o problema de comportament la volan si nerespectare a legislatiei rutiere, spun specialistii….

Ministerul energiei a pus in dezbatere publica proiectul Strategiei Energetice 2016- 2030. Productia de energie nucleara se va dubla, iar pretul final al energiei ar putea creste cu pana la 50%. Sunt cateva date din document pe care vi-l prezentam pe larg in aceasta seara….

Va spunem ca in Franta, Emmanuel Macron, fost ministru al Economiei, si-a anuntat candidatura la prezidentialele de anul viitor. El este considerat un protejat al presedintelui Francois Hollande, fara a fi insa membru de partid.

Emisiunea 40 de minute din data de 16 noiembrie 2016