Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Actualitatea de marți, 6 decembrie 2016

kovesi.jpg

CNATDCU transeaza joi presupul caz de plagiat al Laurei Codruta Kovesi
CNATDCU transeaza joi presupul caz de plagiat al Laurei Codruta Kovesi

Exista posibilitatea ca teza de doctorat a sefei DNA sa fie rescrisa daca o portiune mica din ea este plagiat. O spune ministrul Educatiei Mircea Dumitru. Cazul presupusului plagiat al Laurei Codruta Kovesi va fi transat peste doua zile de Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si certificatelor Universitare….

 

sumarul emisiunii 40 de minute

Romania si-a imbunatatit performantele in educatie, cel putin asta indica testarea PISA, realizata de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica din 3 in 3 ani….. Țările și teritoriile asiatice, în frunte cu Singapore, au cea mai performantă educație la nivel mondial.

Principalul negociator al Uniunii Europene in dosarul Brexit spune că discutiile pe tema iesirii Marii Britanii din blocul comunitar ar putea dura mai puțin de 18 luni. Asta inseamna ca un acord între cele doua parti trebuie să fie încheiat până în octombrie 2018, susține Michel Barnier. …

Ministrul de interne francez Bernard Cazeneuve este noul premier francez dupa demisia lui Manuel Valls si va avea cel mai scurt mandat de sef de guvern. Prima sedinta a noului cabinet va avea loc maine.

 

 

 
emisiunea 40 de minute din data de 6 decembrie 2016