Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Mirela Retegan: "Gaşca Zurli a reuşit sa-i tragă pe părinţi de mânecă şi să-i facă atenţi la nevoile copiilor lor"

A reuşit să o înlocuiască pe Alba ca Zăpada cu Fetiţa Zurli, pe Cenuşareasa cu Clopoţel, totul pentru o redefinire a răului în poveştile copiilor. Dintr-o simplă joacă cu copilul ei, Mirela Retegan a inventat un nou fenomen naţional iubit acum de toţi copiii, Gaşca Zurli.

Gaşca Zurli a dat startul în luna Martie, celui mai important turneu, un eveniment naţional aniversar la cei 10 ani de activitate. Un prim eveniment major, Mirela Retegan promiţând că nu e singurul eveniment important pregătit pentru 2017. În vară, Gaşca Zurli şi-a propus să-i implice şi mai mult părinţi în jocul copiilor prin realizarea primul festival dedicat familiei din Romania, la mijlocul lunii Iunie, "Zurlandia". Un alt eveniment care ar putea duce România în Cartea Recordurilor.

Într-o săptămână dedicată femeii, Valentin Panduru a realizat un interviu cu Mirela Retegan, nominalizată la titlul de "Femeia anului" 2016 de Revista Cariere, discutând despre Gaşca Zurli, copilărie, adolescenţă, excese şi satisfacţii, în cadrul programului RFI360.