Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Actualitatea de luni, 6 martie 2017

olguta.jpg

Discutii intre ministrul Muncii si sindicate pe legea salarizarii unitare
Discutii intre ministrul Muncii si sindicate pe legea salarizarii unitare

Primele discutii dintre ministrul Muncii si sindicate pe proiectul Legii salarizării unitare, primele nemultumiri ….. Sindicaliştii din ordinea publică cer propuneri realiste din partea ministerului și ameninţă chiar cu proteste de amploare la sfarsitul lunii…

sumarul emisiunii 40 de minute

Ordonanta care a introdus sanctiuni drastice pentru taierile ilegale de padure si transportul lemnului  dar si amenzi  pentru personalul silvic intra din nou miercuri in discutia comisiei pentru agricultura din Camera Deputatilor …...

Dreapta franceza e in criza cu o luna si jumatate inainte de alegerile prezidentiale. Conservatorii decid daca mai merg sau nu pe mana lui Francois Fillon, anchetat de justitia franceza intr-o afacere de angajari fictive…..

In contextul Brexitului si ascensiunii populismului, liderii din Franta, Germania, Italia si Spania se intalnesc pentru a discuta despre viitorul Uniunii Europene,.

Iar Germania consideră “inacceptabile” declaraţiile presedintelui turc, care a comparat practicile Berlinului cu cele naziste. O reactive a lui Erdogan la faptul ca autoritatile germane au anulat o serie de mitinguri ale sustinatorilor sai.

Emisiunea 40 de minute din data de 6 martie 2017