Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Festivalul SkirtBike 2017 - "Vintage Chic" pe două roţi

În acest sfârşit de săptămână, mai exact, duminica, SkirtBike - Asociaţia Biciclistelor, organizează a 8-a ediţie ”SkirtBike Bucureşti”, un festival dedicat biciclistelor şi pasionaţilor de ciclism. O să fie cu mişcare pe roţi, cu muzică în urechi, cu fashion chic şi bike bazar, cu concursuri, premii şi accesorii handmade, expo şi reparatii de biciclete. Pe scurt, e momentul cand bicicleta încurajează atitudinea.

Evenimentul este duminică, 14 mai 2017, începând cu orele 10.00, la Verde Stop Arena (str. Barbu Văcărescu, nr. 162-164). Parada SkirtBike va începe la ora 16.00, pe traseul: Bd. Barbu Văcărescu nr. 162-164 (Verde Stop Arena), Bd. Ștefan cel Mare, Str. Calea Dorobanți, Piața Charles de Gaulle, Bd. Aviatorilor, Bd. Mircea Eliade, Str. Ceaikovski și se va încheia la Verde Stop Arena. Tematica paradei SkirtBike este ”Vintage Chic”, biciclistele pot purta ținute cu accesorii din dantelă, modele florale sau pălării romantice.

Printre cei care vor aduce muzica la Verde Stop Arena, va fi şi trupa Eyedrops cu a lor piesă "Bicicleta".

De asemenea, evenimentul se va bucura de prezența unor invitați speciali, susținători ai comunității de bicicliști și ai ciclismului în România. ”De la eveniment nu vor lipsi surprizele din partea partenerilor noștri. Vom avea o prezentare de modă Cycle Chic, concursuri cu premii și tombole ad-hoc, Bike Bazar cu accesorii handmade, expoziții de biciclete și accesorii pentru femei, parcare velo, ateliere de reparații biciclete, Portret de Biciclistă și food corner. Așadar, îi așteptăm la festival pe toți bucureștenii care au sau nu o bicicletă”, declară Simona Botner, organizatoare SkirtBike.

Ediția din acest an vine cu o noutate, atât pentru organizatori cât și pentru participanți. La inițiativa partenerilor de la înVerde.ro se va implementa un sistem de colectare selectivă a deșeurilor de ambalaj, dar amănunte complete despre ediţia 2017 a Festivalului "SkirtBike", aflaţi mai multe amănunte ascultând interviul realizat de Valentin Panduru cu Oana Deliu din echipa organizatorilor.

 

Toate edițiile emisiunii RFI 360: http://www.rfi.ro/tag/rfi360

 
Oana Deliu în dialog cu Valentin Panduru