Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Actualitatea de vineri, 30 iunie 2017

oameni_de_afaceri.jpg

Oamenii de afaceri critica guvernul pentru masurile din noul program de guvernare
Oamenii de afaceri critica guvernul pentru masurile din noul program de guvernare

Oameni de afaceri continua sa reactioneze la măsurile din noul program de guvernare……Ei considera ca acestea arată situaţia disperată a bugetului şi creează senzaţia de ţară în criză Noul program de guvernare al coaliţiei PSD-ALDE prevede că toate firmele din România vor plăti, de la 1 ianuarie 2018, un impozit pe cifra de afaceri în locul impozitului pe profit, care va dispărea.

sumarul emisiunii 40 de minute

Bruxellesul promite măsuri suplimentare pentru a ajuta Italia și Grecia în criza refugiaților. De la începutul anului, peste 73.000 de migranți au ajuns pe teritoriul Italiei,

O personalitate uriaşă a vieţii politice franceze, fostul ministru Simone Veil, care a iniţiat legea cu privire la legalizarea avortului, în 1974, a murit in aceasta dimineaţa. Ea a fost prima femeie aleasă președinte al Parlamentului European în 1979.

Turul Frantei 2017 începe maine….Startul se da la Dusseldorf …..Va fi mai putin traseu montan de parcurs decat in 2016…

Iar Madridul gazduieste pana duminica World Pride, unul dintre cele mai mari evenimente din lume ale comunităţii LGBT care  atrage mai mult de 1.5 millioane de participanți și spectatori în fiecare an.

 

Toate edițiile emisiunii 40 de minute: http://www.rfi.ro/tag/40-de-minute

 
Emisiunea 40 de minute din data de 30 iunie 2017