Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Actualitatea de miercuri, 18 octombrie 2017

pensii.jpg

Legea pensiilor va fi amanata până în 2019
Legea pensiilor va fi amanata până în 2019

Legea pensiilor va fi amânată până în 2019. Liviu Dragnea spune că în proiectul de buget pentru anul viitor vor fi prinse toate majorările prevăzute în programul de guvernare, nu însă şi legea pensiilor.

sumarul emisiunii 40 de minute

Cazul Omnia Turism este cea mai mare pagubă produsa acestui sector de după Revoluţie, spune ministrul de resort Mircea Dobre, care ii sfatuieste pe toţi cei care au pachete turistice cumpărate prin aceasta agentie să nu mai plece în călătorii. Patronul Omnia Turism, George Negru, s-a sinucis la inceputul saptamanii.

Guvernul si BNR ar putea ajunge la o intelegere….. Banca Naţională va ceda Executivului arenele de tenis din Parcul Sportiv Progresul, si va primi la schimb unele terenuri pe care există imobile aparţinând Bancii.

Președintele Xi Jinping a lansat un apel către comuniștii chinezi să lupte împotriva a tot ceea ce ar putea amenința autoritatea partidului de guvernământ, în deschiderea celui de-al XIX-lea Congres al partidului Comunist Chinez, la care ar urma să i se ofere un nou mandat de cinci ani în fruntea celei de-a doua puteri economice mondiale.

 

Toate edițiile emisiunii 40 de minute: http://www.rfi.ro/tag/40-de-minute

emisiunea 40 de minute din data de 18 octombrie 2017