Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Sfârșit de octombrie. INDAGRA, din nou

indagra_2017.jpg

Ministrul Petre Daea a și lansat un nou program, ”Alege oaia”
Ministrul Petre Daea a și lansat un nou program, ”Alege oaia”
Sursa imaginii: 
RFI

INDAGRA 2017 a însemnat mai mult de 530 de firme din 24 de țări, o creștere de 4 procente față de anul anterior. Târgul se vrea cea mai importantă manifestare cu profil agricol organizată anual în România.

Statele care au fost prezente sunt cunoscute pentru puterea deținută pe piețele agrare mondiale: Austria, Belgia, Bulgaria, China, Cehia, Coreea de Sud, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Moldova, Olanda, Polonia, România, Serbia, Slovenia, Spania, Turcia, Ucraina, Ungaria. Franța și Turcia au avut pavilioane oficiale.

În paralel au avut loc alte două evenimente cu tematici complementare - Indagra Food, Târg internațional pentru industria alimentară, și Expo Drink & Wine, Târg de vinuri, băuturi alcoolice și non-alcoolice.

Evident că nu au lipsit oficialitățile, între care președintele Klaus Iohannis și ministrul agriculturii Petre Daea. De altfel, ministrul Daea a și lansat un nou program, ”Alege oaia”, despre care spune că l-a gândit ”pentru crescătorii de ovine şi din respect pentru munca pe care o desfăşoară în locuri pe care unii nu au ajuns nici măcar cu dorinţa de a ajunge acolo”.

 

Toate edițiile emisiunii Rural: http://rural.rfi.ro/emisiuni

 
Ascultă emisiunea Rural din 30 octombrie 2017