Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Actualitatea de luni, 6 noiembrie 2017

sedinta_guvern_tudose.jpg

 Pentru a doua oara Guvernul amana sedinţa extraordinară pentru adoptarea noilor prevederi fiscale
Pentru a doua oara Guvernul amana sedinţa extraordinară pentru adoptarea noilor prevederi fiscale

 Pentru a doua oara Guvernul amana sedinţa extraordinară pentru adoptarea noilor prevederi fiscale. Executivul  se reuneste miercuri anunta Mihai Tudose care precizeaza ca nu este sigur ca masurile fiscale vor fi discutate atunci.

sumarul emisiunii 40 de minute

O nouă scurgere de informaţii continuă investigaţia Panama Papers….In dosarul Paradise Papers peste 13 milioane de documente indica legăturile dintre Rusia şi miliardari din anturajul preşedintelui american Donald Trump, afacerile secrete ale apropiaţilor premierului canadian, interesele offshore ale reginei Angliei, dar şi ale altor peste 120 politicieni, muzicieni sau sportivi din întreaga lume.

Liderul catalan destituit, Carles Puigdemont și cei patru foști miniștri ai cabinetului său au fost eliberați condiționat si urmează să compară în fata justiţiei belgiene în 15 zile. Cei cinci sunt acuzati de răzvrătire, rebeliune şi deturnare de fonduri publice după proclamarea unei ”republici catalane” independente.

Un nou atac cu o arma automata lasa in urma intr-o biserica din Texas 26 de morti. Pentagonul a confirmat că ucigasul, in varsta de 26 de ani, fusese membru în Air Force dar a fost eliberat din serviciul militar în 2010.

 

Toate edițiile emisiunii 40 de minute: http://www.rfi.ro/tag/40-de-minute

Emisiunea 40 de minute din data de 6 noiembrie 2017