Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Școli de vară pentru adolescenți la Fundația Calea Victoriei

adolescenti.jpg

Adolescenți
Adolescenți
Image source: 
Fundația Calea Victoriei

Vara aceasta luați-vă avânt și învățați ce vreți voi, la școlile de vară pe care Fundația Calea Victoriei vi le-a pregătit în lunile iulie și august 2018 : consiliere vocațională, ilustrație, teatru, scriere creativă, public speaking și modă.

Dacă aveți între 14 și 17 ani și vreți să vă hotărăți la ce facultate dați, dar nu vă vine nici o idee, treceți pe la cursul Cum îmi găsesc vocația, susținut de psihologul Alice Cornea și gândit special pentru liceeni ca voi.

Mai departe, vedeți dacă vă atrag și alte subiecte: dezvoltare personală prin teatru, scriere creativă, vorbire în public în engleză sau chiar stil vestimentar și machiaj.

Învățați și exersați, dar nu e ca la școală. Pentru că lectorii sunt oameni care profesează în domeniul depre care vă vorbesc și care predau de plăcere, pentru că nu va trebui să dați examene sau să vă preocupați de note și alte formalități.

Vă faceți prieteni noi, cu care puteți discuta despre lucrurile voastre preferate. Vă descoperiți sau vă cultivați un talent, realizați din timp dacă v-ar plăcea să deveniți actor, pictor, scriitor, make-up artist, orator sau consilier de imagine. La finalul cursului, puteți cere o diplomă de participare.

Fundația Calea Victoriei vă invită să trimiteți un mail pe contact@victoriei.ro și să spuneți ce v-ar plăcea să învățați vara aceasta:

  • CUM ÎMI GĂSESC VOCAȚIA? Atelier pentru liceeni (14-17 ani) (9-13 iulie), cu Alice Cornea

  • Atelier de MACHIAJ pentru adolescente (14-17 ani), în 12 Iulie, cu Valentina Bălașa Ario

  • Atelier de dezvoltare personală prin TEATRU pentru liceeni (16-20 iulie), cu Antonia Din

  • Atelier de SCRIERE CREATIVĂ pentru adolescenţi (14-17 ani) (16-20 iulie), cu Alice Teodorescu

  • The (SUPER)POWERS OF A PUBLIC SPEAKER – ENGLISH WORKSHOP for teens (23-27th July), with Anca Remeta

  • Cum îmi fac un JURNAL ILUSTRAT? Atelier de Desen & storytelling prin imagini (14-17 ani) (30 iulie -1 august), cu Andreea Mironiuc

  • Curs de STIL VESTIMENTAR pentru adolescente (14-17 ani) (30 iulie-2 august), cu Valentina Bălașa Ario

  • Cum îmi formez gândirea critică? Atelier pentru liceeni (14-17 ani) (30 iulie - 3 august), cu Mario Barangea

Cursurile au loc de la 16.30 la 18.00, la sediul Fundației Calea Victoriei, din strada C. A. Rosetti, nr. 47, et. 1, aproape de Universitate și Piața Romană.

Înscrierile se fac pe contact@victoriei.ro.
 

Sursa : Fundația Calea Victoriei