Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Cursuri și ateliere în luna octombrie 2018 la Fundația Calea Victoriei

cursuri_fcv_oct_2018.png

Program cursuri în luna octombrie, Fundația Calea Victoriei 2018
Program cursuri în luna octombrie, Fundația Calea Victoriei 2018
Image source: 
fundatiacaleavictoriei.ro

Fundația Calea Victoriei vă invită să participați la ateliere și cursuri pentru toate gusturile în această toamnă.

Nu ratați colecția de toamnă!

Voi cum alegeți să sfidați frigul de afară?

La Fundația Calea Victoriei, atmosfera este călduroasă și efervescentă iar toamna aceasta vă aduce ateliere care mai de care mai incitante.

Un curs nou vă arată Cum să citim și să înțelegem Noul Testament.

Se reiau ateliere iubite de cursanții Fundației Calea Victoriei despre Networking, Actorie, Pictură în acuarelă, Artă contemporană, Design interior și multe altele.

  • Atelier de networking

Din 16 octombrie, atelier în 5 sedințe
Cost: 350 lei, 315 lei (card fidelitate)

În fiecare sesiune veți aborda câte un Principiu şi o Practică esenţială pentru stabilirea relaţiilor astfel încât să plecați de la fiecare sesiune cu experienţa practică a stabilirii relaţiilor.

  • Eşti ceea ce gândeşti: Înţelepciunea Tao

Din 16 octombrie, atelier în 5 sedințe
Cost: 300 lei, 270 lei (card fidelitate)

Pe parcursul acestui atelier de dezvoltare personală, veți fi surprinși să faceți cunoştinţă cu cineva pe care credeați că-l cunoaşteți deja, dar despre care ştiați prea puţine: voi înșivă.

  • Atelier de pictură în acuarelă

Din 18 octombrie, atelier în 5 sedințe
Cost: 400 lei, 360 lei (card fidelitate)

Împreună veți parcurge cinci întâlniri pline de expresivitate, culori, trăiri, pe parcursul cărora vă veți familiariza cu tehnica acuarelei, folosind pastelul şi cărbunele pentru a îmbogăţi lucrările cu plasticităţi aparte.

  • Atelier de Time management

Din 19 octombrie, atelier în 3 sedințe

Cost: 220 lei, 200 lei (card fidelitate)

Cursul vă oferă informaţiile necesare pentru o mai bună organizare a activităţilor. Punând accent pe comportamentul orientat pe rezultate, se discută despre felul în care obiectivele de zi cu zi pot fi atinse evitând stresul.

  • Atelier de săpun natural

20 octombrie, atelier într-o ședință

Cost: 150 lei, 135 lei (card fidelitate)

Reţetele de săpun se pot personaliza într-o infinitate de combinaţii, folosind ingredientele care se potrivesc cel mai bine pielii noastre. În acelaşi timp, spiritul creator, imaginaţia şi pasiunea sunt alte ingrediente fără de care acest meşteşug nu se poate practica.

  • Atelier de actorie

Din 22 octombrie, atelier în 5 sedințe
Cost: 300 lei, 270 lei (card fidelitate)

Veți începe întâlnirile cu o parte de antrenament: vocal, paraverbal, nonverbal şi o parte de măiestrie actoricească prin joc de rol. Veți lucra la acest atelier pe texte individuale, pe care le veți putea prezenta la ultima şedinţă, într-un mic spectacol, în faţa prietenilor şi a celorlalţi participanţi la curs.

  • Curs practic de design interior

Din 22 octombrie, atelier în 5 sedințe
Cost: 360 lei, 320 lei (card fidelitate)

Acest curs practic se adresează pasionaţilor de design interior care doresc să exploreze direcţiile stilistice istorice şi contemporane în acest domeniu, principiile de bază decorative și să își identifice stilul personal.

  • Introducere în arta contemporană

Din 30 octombrie, atelier în 5 sedințe
Cost: 300 lei, 270 lei (card fidelitate)

Fundația Calea Victoriei vă invităm la un scurt periplu printre cele mai importante nume ale artei actuale. De-a lungul a cinci întâlniri veți identifica cele mai semnificative caracteristici care fac ca o producţie artistică să poată fi considerată, cu adevărat, “artă de calitate”.

  • Filozofii greci: Best of

Din 31 octombrie, atelier în 3 sedințe
Cost: 180 lei, 160 lei (card fidelitate)

Fundația Calea Victoriei vă invită să descoperiți un domeniu ce a stârnit interesul întregii lumi, în toate timpurile: filozofia. Pentru a înţelege mai bine ce stă la baza sistemelor de gândire care au influenţat Europa şi nu numai, pornim de la marile întrebări ridicate de grecii antici.

  • Cum să înţelegem Noul Testament

Din 31 octombrie, atelier în 5 sedințe
Cost: 300 lei, 270 lei (card fidelitate)

Fundația Calea Victoriei vă propune o incursiune în cele patru Evanghelii ale Noului Testament, ca tradiţii narative deopotrivă distincte şi complementare despre Iisus Hristos, incursiune menită să servească drept pregătire pentru o (re)lectură cât mai adecvată şi rodnică a fiecăreia dintre ele.

Vă puteți înscrie la cursuri și la evenimente la contact@victoriei.ro

Informații suplimentare puteți obține la sediul Fundației Calea Victoriei, Str. C.A. Rosetti, nr.47,etaj.1, Sector 2, București, telefoane 021 321 3022, 0735 863 846, 0735 863 845

Sursa : Fundația Calea Victoriei