Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Spectacolul „Maintenant ou Jamel” este anulat

Spectacolul „Maintenant ou Jamel” programat pe 20 martie, la ora 20:00, pe scena Teatrului Național București, Sala Studio, este anulat.

Decizia intervine ca urmare a unei probleme de sănătate care îl împiedică pe Jamel Debbouze să călătorească. Managementul artistului transmite publicului din România că acesta este întristat pentru situația creată, iar spectacolul va fi reprogramat pentru o dată care urmează să fie comunicată ulterior de Teatrul Național din București și de Institutul francez din România.

Teatrul Național din București informează publicul care a achiziționat bilete pentru acest spectacol că va fi rambursată suma aferentă acestora.

Spectacolul „Maintenant ou Jamel” este organizat de Institutul francez din România și Teatrul Național din București, organizat în cadrul Lunii Francofoniei, cu prilejul Zilei internaționale a Francofoniei,  în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe (MAE), Grupul Ambasadelor, Delegaţiilor şi Instituţiilor Francofone din România (GADIF), Biroul Regional pentru țările din Europa Centrală şi de Est al Organizației Internaționale a Francofoniei (BRECO) și Agenția Universitară a Francofoniei (AUF).